products

Ενήλικη πλευστότητα φανέλλων 149N ζωής πολυεστέρα αφρού 3XL EPE για την πλήρη κινητικότητα

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: ΚΙΝΑ
Μάρκα: kaishin
Αριθμό μοντέλου: Υ-1
Ποσότητα παραγγελίας min: 100 κομμάτι
Τιμή: USD13.80~USD15.80 per piece
Συσκευασία λεπτομέρειες: όπως απαιτείται
Χρόνος παράδοσης: 10-15 ημέρες εργασίας
Όροι πληρωμής: T/T, L/C,
Δυνατότητα προσφοράς: 5000 κομμάτια το μήνα
Λεπτομερής ενημέρωση
Χρώμα: Πορτοκάλι μέγεθος: S, Μ, Λ, XL, 2XL, 3XL
Όνομα προϊόντων: Σακάκι ζωής διάσωσης, Lifejacket Coversheet, θαλάσσιο Lifejacket, κολυμπώντας σακάκι ζωής νεολαίας σ Υλικό: Πολυεστέρας
Τύπος: Θαλάσσιο ενήλικο Lifejacket, σακάκια ζωής, ασφαλής φανέλλα, Sportwear όνομα: σακάκι ζωής, κοστούμι επιπλεόντων σωμάτων, διογκώσιμο σακάκι ζωής, υψηλό - φανέλλα ζωής σακακιών ζωή
Εφαρμογή: Αποταμίευση ζωής, ενήλικοι, εφαρμόσιμοι στον παράκτιο και εσωτερικό ποταμό, παιχνίδι νερού, αλιεία α Βάρος: 0.8kg
Ύφος: Υπαίθρια ένδυση, αδιάβροχα σακάκια ζωής, σύγχρονα, ζωή που βοηθά να κολυμπήσει το σακάκι, προστασία Χρήση: Η υπαίθρια δραστηριότητα, αποταμίευση ζωής σκαφών, κωπηλασία, πισίνα, προστατεύει την ασφάλεια
Χαρακτηριστικό γνώρισμα: με το συριγμό και την αντανακλαστική λουρίδα, μέγιστη ασφάλεια, προσαρμοσμένο λογότυπο Σχέδιο: COem
Άλλο όνομα: μοναδικό solas ύφους θαλάσσιο παράκτιο σακάκι ζωής Λέξεις κλειδιά: Κολυμπήστε τη φανέλλα για τους ενηλίκους, η ενίσχυση πλευστότητας κολυμπά τα σακάκια - φορητός διογκ
Υψηλό φως:

Ενήλικη φανέλλα ζωής αφρού EPE

,

3XL ενήλικη φανέλλα ζωής πολυεστέρα

,

149N ενήλικα σακάκια ζωής πλευστότητας


Περιγραφή προϊόντων

Θαλάσσιο Lifejacket για τον ενήλικο

 

Α, τύπος: YY5591A

 

Β, πρότυπα

MSC.47 (66) - τροποποιήσεις του 1996 της διεθνούς Συνθήκης για την ασφάλεια της ζωής εν πλω 1974, MSC.201 (81), MSC.81 (70), MSC.200 (80), MSC.323 (89), MSC.207 (81), τροποποιήσεις Msc 218(82) στο διεθνή κώδικα συσκευών διάσωσης (LSA)

 

Γ, τεχνική παράμετρος

Το εξωτερικό ύφασμα: πολυεστέρας

Το επιπλέον υλικό: Αφρός EPE

Πλευστότητα ≥ 149 Ν

Weight≤0.7kg

Μέγεθος συσκευασίας: 580*340*120mm

Το μέγεθος χρηστών:

Βάρος: 43 κλ ~ 140 κλ

Ύψος: 155 εκατ. ή περισσότεροι

 

Δ, εισαγωγή

Τα σακάκια ζωής σχεδιάζονται για να παρέχουν την πλήρη υποστήριξη για ένα πρόσωπο στο νερό, ακόμα κι αν εκείνο το πρόσωπο είναι ανίκανο να ενισχυθεί και είναι βαριά βαριά ντυμένο. Χωρίς lifejacket ακόμη και οι καλοί κολυμβητές θα έχουν τη δυσκολία που μένει επιπλέουσα στο κρύο νερό λόγω των βλαβερών αποτελεσμάτων του κρύου κλονισμού και του αρμοσφίκτη.

 

Lifejackets μπορούν να κατασκευαστούν από τον αφρό ή άλλο μόνιμα επιπλέον υλικό, ή μπορούν να είναι διογκώσιμα ή μερικώς διογκώσιμα. Οποιοδήποτε lifejacket παρεχόμενο πρέπει να είναι ένα που είναι κατάλληλο για το στόχο υπό εξέταση. Πρέπει να είναι σε καλή κατάσταση και σωστά εξασφαλισμένος ιδανικά θα παρασχεθεί ένα λουρί δικράνων προκειμένου να το διατηρήσει στη σωστή θέση.

Ε, γενικές απαιτήσεις για SOLAS Lifejackets

Ένα σακάκι ζωής πρέπει:

 • Υποστήριξη στο νερό ένα πλήρως ντυμένο πρόσωπο.

 • Λιγότερο από στη στροφή πέντε δευτερολέπτων ένα αναίσθητο πρόσωπο στο νερό από οποιαδήποτε θέση σε μια όπου το στόμα είναι τουλάχιστον 120 χιλ. σαφές του νερού με το σώμα που κλίνουν προς τα πίσω διαγωνίως περισσότερο από 20° από την κατακόρυφο. Lifejacket παιδιών απαιτείται μόνο για να ανυψώσει το στόμα σαφές του νερού από μια κατάλληλη απόσταση.

 • Όχι μειωμένη την πλευστότητά της από περισσότερο από 5% μετά από εικοσιτέσσερις ώρες καταδύθηκε στο γλυκό νερό.

 • Έτσι σχεδιάζεται ότι κάποιος άγνωστος με lifejacket μπορεί να το φορέσει αβοήθητο μέσα σε ένα λεπτό (τα μικρά παιδιά μπορούν να βοηθηθούν κατά φορώντας lifejacket). Πρέπει να είναι σαφώς ικανό να φορηθεί μόνο το σωστό τρόπο, και, όσο είναι δυνατό, δεν μπορεί να φορηθεί ανακριβώς. Πρέπει να είναι άνετο για να φορέσει.

 • Επιτρέψτε στον κομιστή για να πηδήσετε από τουλάχιστον 4.5m στο νερό χωρίς τραυματισμό, και χωρίς την απόσπαση ή καταστροφή lifejacket.

 • Να μην συνεχίσουν ή μετά από συνολικά να τυλιχτεί σε μια πυρκαγιά για μια περίοδο δύο δευτερολέπτων.

 • Στην περίπτωση του παιδιού lifejacket, μαρκάρεται με τη σειρά ύψους ή βάρους για την οποία lifejacket ισχύει.

 • Εγκαθίσταται με έναν συριγμό.

 • Να είστε ενός ιδιαίτερα ορατού χρώματος (στην περίπτωση διογκώσιμα lifejackets η απαίτηση χρώματος αναφέρεται διογκωμένο lifejacket μόνο).

Φ, για SOLAS τα σκάφη

 • Ένας για κάθε πρόσωπο εν πλω.

 • Συν lifejackets για τα πρόσωπα στο ρολόι (π.χ. γέφυρα, θάλαμος ελέγχου μηχανών, και άλλοι επανδρωμένοι σταθμοί ρολογιών) που στοιβάζεται στους σταθμούς ρολογιών.

 • Συν lifejackets για τη χρήση στις μακρινά τοποθετημένες θέσεις τεχνών επιβίωσης.

Γ, πρόσθετες απαιτήσεις για τα επιβατηγά πλοία

 • Συν lifejackets παιδιών για τουλάχιστον 10% του συνολικού αριθμού των επιβατών εν πλω ή ένα lifejacket για κάθε παιδί, οποιοσδήποτε είναι ο μεγαλύτερος αριθμός.

 • Συν ένα πρόσθετο 5% του συνολικού αριθμού των προσώπων εν πλω. Αυτά τα lifejackets πρόκειται να στοιβαχτούν εμφανώς σε ισχύ στη γέφυρα ή στους σταθμούς συγκέντρωσης.

Χ, ΕΝΑΠΟΘΉΚΕΥΣΗ

Lifejackets πρόκειται να εύκολα προσιτά και οι θέσεις τους που υποδεικνύεται σαφώς. Εάν υπάρχει η δυνατότητα lifejackets που γίνονται απρόσιτα οι εναλλακτικές ρυθμίσεις πρέπει να γίνουν, οι οποίες μπορούν να περιλάβουν την αύξηση του αριθμού lifejackets που φέρονται.

Lifejackets πρέπει να αποθηκευτούν σε μια προσιτή, σαφώς χαρακτηρισμένη, ξηρά θέση. Πρόκειται να πάντα σε έναν έτοιμο προς χρήση όρο.

Ι, προσοχή και επιθεώρηση Lifejackets

Lifejackets πρέπει να αντιμετωπιστούν με προσοχή για, όταν απαιτείται, μπορούν να σώσουν τη ζωή σας! Τακτικά ελέγξτε ότι οποιεσδήποτε ταινίες, λουριά και πόρπες δεσμών είναι στην καλή διαταγή και συνδέονται ασφαλώς: σιγουρευτείτε ότι οποιοδήποτε ράψιμο είναι υγιές και ότι οποιοιδήποτε ένωσαν στενά ή κόλλησαν τις ραφές είναι κλειστοί η αναδρομικοί αντανακλαστικοί ταινία, ο συριγμός και το φως πρέπει να συνδεθούν ασφαλώς και η ελαφριά μπαταρία στην ημερομηνία.

Εάν lifejacket απαιτεί το καθαρίζοντας χλιαρό γλυκό νερό χρήσης μόνο και το ήπιο σαπούνι. Lifejackets με έναν αυτόματο μηχανισμό πληθωρισμού μπορούν μόνο να ξεπλυθούν στο νερό εάν ο μηχανισμός έχει απενεργοποιηθεί. Μην χρησιμοποιήστε τα απορρυπαντικά, τη χλωρίνη ή τα υγρά καθαρισμού για να καθαρίσετε lifejacket και μην το τοποθετήστε σε ένα πλυντήριο ή ένα στεγνωτήριο. Επιτρέψτε lifejacket για να ξεράνετε φυσικά.

Στοιχεία επικοινωνίας
admin

Τηλεφωνικό νούμερο : +8613681704460

WhatsApp : +8618948757730