aboutus

Shenzhen Kaishin Marine Accessory Co. ,Ltd

Shenzhen Kaishin Marine Accessory Co. ,Ltd Shenzhen Kaishin Marine Accessory Co. ,Ltd Shenzhen Kaishin Marine Accessory Co. ,Ltd Shenzhen Kaishin Marine Accessory Co. ,Ltd
1 2 3 4
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής
Διανομέας-χονδρεμπόρου
Παράγοντας
Εισαγωγέα
Πωλητής
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες: Ναυτικό Kaishin
Αριθμός Υπαλλήλων: 100~200
Ετήσιες πωλήσεις: 20000-1000000
Ιδρύθηκε Έτος: 2018
Εξαγωγή pc: 90% - 100%
Περίπου εμείς
Εισαγωγή

 

Θαλάσσια Co. εξαρτημάτων Kaishin Shenzhen, ΕΠΕ, εξειδικευμένο στο σχεδιασμό προγράμματος, τις διαβουλεύσεις, την κατασκευή, και την εγκατάσταση του επιπλέοντος πάκτωνα και της θαλάσσιας εξαγωγής εξαρτημάτων αποβαθρών. Η σειρά προϊόντων Kaishin καλύπτει την μεγαλύτερη μέρος της αλυσίδας θαλάσσιας βιομηχανίας, από τους θαλάσσιους επιπλέοντες πάκτωνες στα εξαρτήματα, όπως οι διαβάσεις πεζών, τα δάχτυλα, οι δίοδοι, τα καλύμματα σωρών, οι οδηγοί σωρών, τα κιγκλιδώματα, οι δένοντας σφήνες, τα deckings, ο εξοπλισμός ασφάλειας, κ.λπ.

 

Προηγμένος αντιδιαβρωτικός μας, επιπλέουσες αποβάθρες αργιλίου θαλάσσιος-βαθμού σχεδιάζεται για την ασφάλεια, τη διάρκεια, και την αξιοπιστία στα θαλάσσια περιβάλλοντα. Τα προϊόντα αποβαθρών χτίζονται για να διατάξουν στο απαραίτητες μήκος και τις προδιαγραφές σας και χτίζονται για να διαρκέσουν, επίσης.

 

Ανεξάρτητα από το μέγεθος και την πολυπλοκότητα προγράμματος, προσπαθούμε να παρέχουμε στους πελάτες μας τη μεγάλη τεχνολογία, τα διαφοροποιημένα προϊόντα, και τις χωρίς ταίρι μηχανικές υπηρεσίες που παραδίδονται μέσα σε ένα εύκαμπτο και οικονομικώς αποδοτικό επιχειρησιακό πρότυπο που ικανοποιεί τις ανάγκες του πελάτη μας.

 

Με την εμπειρία και την τεχνογνωσία στη βιομηχανία επιπλεουσών αποβαθρών, Shenzhen Kaishin είναι το ένας-στάση-κατάστημά σας για όλη να επιπλεύσει σας την ανάγκη συστημάτων, καμία να επιπλεύσει θέματος εμπορικό πρόγραμμα αποβαθρών ή ιδιωτική ανάγκη αγκυροβολίων.

Ιστορία

Ιδρυμένο το 2018, Kaishin είναι ο κορυφαίος κατασκευαστής επιπλεουσών αποβαθρών, που παρέχει τις λύσεις προκυμαιών για ποικίλες υπαίθριες δραστηριότητες. Είμαστε τα εργοστάσια με μια προηγμένη γραμμή παραγωγής. Μηνιαία ικανότητα παραγωγής του sqm 4000. Όλες οι μηχανές είναι καλής ποιότητας, με τα εξαγόμενα πρότυπα.

 

Το εργοστάσιο και η αποθήκη εμπορευμάτων μας

6000 τετραγωνικά μέτρα

Διάφορες μηχανές για να ικανοποιήσει τις διαφορετικές ανάγκες: κάμπτοντας μηχανή, ηλεκτρική μηχανή συγκόλλησης, CNC τόρνοι, μηχανή κοπτών.

 

Κίνα Shenzhen Kaishin Marine Accessory Co. ,Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

Υπηρεσία

ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΙΣ ΗΠΑ;

 

 

1. Εμπειρία & πείρα

Έχουμε πάνω από 10 έτη εμπειρίας στη βιομηχανία επιπλεουσών αποβαθρών. Την το προσωπικό πεπειραμένων επαγγελματιών μας σας βοηθά μέσω κάθε βήματος κατά αγορά της επιπλέουσας αποβάθρας σας συμπεριλαμβανομένου του σχεδίου, εφαρμοσμένη μηχανική, που επιτρέπει τις διαβουλεύσεις, και τη διαδικασία εγκαταστάσεων.
2. Αξιόπιστη ποιότητα

Είμαστε δεσμευμένοι στην παροχή των υψηλής ποιότητας συστημάτων αποβαθρών και ελλιμενίζουμε τα εξαρτήματα για τους επαγγελματικούς οικοδόμους αποβαθρών, τις μαρίνες, τις λέσχες γιοτ, τους λιανοπωλητές καθώς επίσης και τους μεμονωμένους καταναλωτές.
3. Επιχείρηση καταλαβαίνω

Αξιολογούμε τις λύσεις αποβαθρών σχεδίου από μια κατανόηση των επιχειρησιακών αναγκών και των δημοσιονομικών περιορισμών σας.
4. Ένας-στάση-κατάστημα

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε στον προγραμματισμό να επιπλεύσουμέ σας του προγράμματος αποβαθρών και προσαρμογή της αποβάθρας σας με μια μεγάλη επιλογή των εξαρτημάτων αποβαθρών. Διατιμώντας τις τιμές μας είναι ανταγωνιστικός και δίκαιος. Δεν υπάρχει κανένας αιφνιδιαστικός λογαριασμός.
5. Περιεκτική διαχείριση του προγράμματος
Η εκτενής εμπειρία μας που διαχειρίζεται όλους τους τύπους σύνθετων μέσων προγραμμάτων αποβαθρών θα χειριστούμε κάθε λεπτομέρεια και θα συντονίσουμε όλες τις πτυχές έτσι μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το πρόγραμμά σας θα ολοκληρωθεί εγκαίρως και στα πλαίσια του προϋπολογισμού.
6. Ασύγκριτες υπηρεσίες

Σκεφτόμαστε κάθε πτυχή των αναγκών σας και αναμένουμε πάντα να σας βοηθήσουμε.

 

Κίνα Shenzhen Kaishin Marine Accessory Co. ,Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

Η ομάδα μας

 

Έχουμε μια επαγγελματική τεχνική ομάδα, συμπεριλαμβανομένων των μηχανικών, σχεδιαστές, εξειδικευμένοι εργάτες. Καθιερώνουμε επίσης μια καλή σχέση με το σχεδιάζοντας ίδρυμα, το οποίο δημιουργεί τη θέση μας στη θαλάσσια βιομηχανία. Με πάνω από 13 έτη εμπειρίας στη να επιπλεύσει αγορά αποβαθρών, Shenzhen Kaishin είναι το ένας-στάση-κατάστημά σας για όλη να επιπλεύσει σας την ανάγκη συστημάτων, καμία να επιπλεύσει θέματος εμπορικό πρόγραμμα αποβαθρών ή ιδιωτική ανάγκη αγκυροβολίων.

 

Κίνα Shenzhen Kaishin Marine Accessory Co. ,Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

Στοιχεία επικοινωνίας